Роштиљ

Пљескавица + Кола 0,25

АКЦИЈА!

310 рсд

Укусна пљеска и кола. Одлична акција из наше кухиње!

Бело месо

330 рсд

Укусно и сочно из наше кухиње

 • 170 грама белог меса
 • Салате и прилози по избору

Бечка шницла са помфритом

380 рсд

Укусно и сочно из наше кухинје.

 • Бечка шницла 200 грама
 • Помфрит 100 грама
 • Салате и прилози по избору

Бургер

290 рсд

Укусно и сочно из наше кухиње.

 • 130 грама меса
 • Бургер премаз
 • Зелена салата
 • Кисели краставци

Чизбургер

320 рсд

Укусно и сочно из наше кухиње.

 • 130 грама меса
 • Сир
 • Бургер премаз
 • Зелена салата
 • Кисели краставац

Пљескавица

280 рсд

Укусна и сочна пљескавица из наше кухиуње.

 • 130 грама меса
 • Салате и прилози по избору

Батак

330 рсд

Укусан и сочан батак

 • 200 грама батак
 • Салате и прилози по избору

Кобасица

300 рсд

Укусно и сочно из наше кухиње.

 • 130 грама кобасица
 • Салате и прилози по избору

Шиш ћевап

310 рсд

Укусна калцона из наше кухиње.

 • 150 грама меса
 • Салате и прилози по избору